Nii Ehlvest kui ka Liiva saavutasid 11 võitu ja 4 viiki. Ehlvest mängis lisaks Liivale viiki ka Ottomar Ladva, suurmeistri Meelis Kanepi ja telekanali TV3 tegevjuhi Priit Leitoga. Liiva mängis viiki Olav Sepa, Kanepi ja Leitoga.

Oma alagruppides olid võidukad Ladva (teine tugevusgrupp), meediaekspert Raul Rebane (kolmas tugevusgrupp) ning ettevõtja Sven Kavald (neljas tugevusgrupp).

Turniiritabelis jäid kolmandat-neljandat kohta jagama rahvusvaheline meister Olav Sepp ja 3-kordne Euroopa noorte meister Ottomar Ladva.

Turniiri idee autor ja korraldaja Urmas Randma, Stamina Spordiklubi juhatuse liige, avaldas lõpukõnes lootust, et Wabaduse välkmaleturniirist saab samuti iga-aastane turniir sarnaselt Pühajärve kiirmaleturniiriga.

Turniiril osales 16 mängijat, kõrvuti elukutselised ja malefanaatikutest harrastajad (Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kirjanik Ülo Tuulik, näitleja ja lavastaja Roman Baskin). Turniiril olid mängijad asetatud nelja tugevusgruppi, mille alusel mängiti välkpartii (10 minutit) handicap-süsteemis ehk tugevamad mängijad andsid nõrgematele aega ette. Nii oli näiteks suurmeistril neljanda tugevusgrupi mängija vastu aega 1,5 minutit tolle 8,5 minuti vastu.