Andy Farrington Ameerika Ühendriikidest võitis maailma esimese Red Bull Aces Wingsuit 4 Cross Race võistluse kiirusega 217 km/h. Võistlus toimus Oakdales Kalifornias. Võistlus algas 2,1 km (7000 jalga) kõrguselt, kus võistlejad hüppasid lennukist, et laskuda 1 km kõrgusel paiknenud finišijoonele. Teiseks tuli Ameeriklane Noah Bahnson ning kolmandaks Lõuna-Aafriklane Julian Boulle.
Kokku osales 52 võistlejat 16 riigist.

“See on imelise revolutsiooni algus,” kommenteeris professionaalne langevarjur ja trikimeister (Transformer 3) Andy Farrington. “Võistled inimestega, kes on sinu kõrval, samal ajal ja samal rajal – just nagu teiste spordialade puhul. See on täpselt sama nagu suusavõistlus – selge ja üheselt mõistetav. Sa kas lõpetad konkurendi ees või ei. Ning sa teed seda mitme kilomeetri kõrgusel,” lisas Farrington õhinal.

Red Bull Aces Wingsuit 4 Cross Race formaat põhineb suusakrossil, mis on viidud kõrgustesse. Neli wingsuit sportlast navigeerivad korraga slaalomirajal.

2,1 km kõrgusel paiknevast stardipunktist laskuvad sportlased esimese nelja väravani (6500 jala kõrgusel), misjärel jõuavad nad vaheväravatesse ning seejärel juba finišisse (3500 jala kõrgusel). Seejärel avavad võistlejad oma langevarjud 900 meetri kõrgusel. Farrington püstitas rajarekordi 40,16 sekundit.

Ka naistest võidutses ameeriklane – Katie Hansen, kes üldarvestuses saavutas 32. koha. Kokku võistles viis naist.

Vaata lühikokkuvõtet ekstreemsest võistlusest: