Ski Jet Limited klassis oli kavas neli sõiduvooru ja Männi edu aluseks oli stabiilsus. „Keerulistes oludes, kus tuli laveerida ookeanilt tulevate lainete vahel, oli eelmiste aastate kogemustest suur abi,” rääkis Männi. „Nagu USA-s MM-il, pidasin kõige ohtlikumaks vastaseks poolakat Kacper Kaniat, kes esimese sõidu lõpetas alles neljandana. Mina sain teise koha ja võiduga kohe edu sisse. Lõpetasin veel kahe teise kohaga, nii et stabiilsus tõigi loodetud võidu.”

Männi järel tuli Ski Jet Limited klassis teiseks uusmeremaalane Kylie Ellmers ja kolmandaks Kambodža sportlane Mustan Min. Poolakas Kania oli viimases sõidus küll teine, aga diskvalifitseeriti tehniliste tingimuste rikkumise tõttu.

Alles 14-aastane tulevikulootus sai hooaja lõpus kaks väärtusliku võitu. Kumba ta ise rohkem hindab? „Võit on võit ja selles suhtes neil suurt vahet ei olegi, aga kui neid tõesti kaaluda, siis esikohta Kings Cupil hindan siiski kõrgemalt, sest tuli ju sõita vanusepiiranguta klassis,” sõnas Männi.

Juba kodumaal ettevalmistatud tehnika pidas kenasti vastu ja ka uuel hooajal jätkab Männi esinemist just Ski Jet Limited ja Open klassides. Vajaliku stabiilsuse peaks tagama osavõtt 10-12 võidusõidust Eestis ja Euroopas, et siis taas üritada tipptulemust MM-il ja kindlasti ka traditsioonilisel Kings Cupil.