Eestlannadest tegi ajalugu esimese eestlasena kõigist etappidest osa võtud Kristiin Oja (Nelja Energia, Aloha Surf, KSA Silmakeskus, Plaat Detail, North Kiteboarding), kes saavutas suurepärase 6. koha. Triina Trei, kes osales vaid tuuri esimesel etapid, tuli kokkuvõttes 22. kohale.

2014 aasta PKRA tuur koosnes 10 etapist üle maailma. Kaks viimast etappi toimusid vaid kolme päevase vahega Haikou ja Pingtan, Hiinas. Võistlused olid pingelised ja toimusid varieeruvates tuuletingimustes.

"Kaks viimast etappi Hiinas möödusid minu jaoks edukalt. Pingtani etapil õnnestus mul tulla 6-ndale kohale ning Haikous 5-ndale. Lõpetasin aasta üldkokkuvõttes 6. kohaga, tänu millele olen eelkvalifikatseerinud järgmise aasta tuurile. Esimene 2015 etapp toimub 4 kuu pärast Marokos, Dakhlas ning järgnevad kuud valmistan ennast ette järgmiseks hooajaks. Olen oma tulemusega väga rahul ning loodan, et järgmine aasta suudan veel paremaid tulemusi koju tuua. Tahan tänada oma sponsoreid, kes on toetanud mind aasta jooksul, nendeks on Aloha Surf, KSA Silmakeskus, Plaat Detail ning North Kiteboarding. Samuti tänan Nelja Energiat, kes toetas mind kahe viimase etappiga ning Eesti Lohesurfiliitu, kes on minusse jätkuvalt uskunud," rääkis Oja oma võistlustest.