Etapil osales kokku 50 mängijat. Arvukaima osalejaskonnaga läksid Leetu kõrgeid kohti ning finaalipääset Tallinna Lauluväljaku etapile püüdma 25 eestlast.

MPO klassis osales 35 mängijat ning kohal olid nii Jõulumäe etapi võitnud Krister Tammjärv kui ka kohaliku raja valitseja, eelmise aasta etapi võitja leedukas Gabrielus Gricius. Pärast esimese päeva kahte ringi võisid eestlased hellitada lootust, et Gabrielus Gricuse ülemvõim Zarasais saab murtud, sest juhtkoha oli sisse võtnud bogievabalt mänginud Kristo Raik ning talle järgnes Krister Tammjärv.

Teisel päeval tegi aga -11 rajarekordiga hullu mängu Gabrielus Gricius ning liiderpooli viimasele rajale jõudes oli seis viigiline Griciuse ja Krister Tammjärve vahel. Kristeri poolt publiku ees ebamugavast positsioonist tehtud lühikese puti eksimus jättis aga taaskord võidu Leetu ning Gabrielus Gricius võis autasustamistseremoonial võidurõõmu tähistades traditsioonilise riietega vettehüppe teha. Kolmanda koha saavutas teisel päeval kahvatumat mängu näidanud Kristo Raik.

Naiste klassis võeti aga eestlaste poolt kaksikvõit, kui teise päeva hea mänguga edestas Anneli Tõugjas kokkuvõttes Liis Päidi. Kolmanda koha saavutas lätlanna Anna Riekstina.

Mastersite klassis toodi samuti võit Eestisse, kui kaheksa konkurendiga võistelnud ainus eestlane selles klassis Margo Peters suutis väga pingelises heitluses ainult ühe viskega edestata varasemat masters klassi valitsejat Darius Griciust. Juuniori klassis oli osalejaid kaks ning kindla võidu võttis leedulane Linas Strelkauskas.

Järgmine Innova Baltic Touri etapp toimub 29-30. juulil Lätis Lejasciemsi discgolfipargis.