Austria pääses finaali üle noatera, kuna poolfinaal kohtumises Hiina B-koondisega oli viimastel seisult 8:8 vaja lüüa sisse vaid ülilihtne viimane kuul. Hiina B-koondise liige aga selle lihtsa ülesandega mingil põhjusel hakkama ei saanud ning nii pääseski Austria teist aastat järjest finaali. Finaalis aga Hiina A-koondise tandem austerlastele suurt võimalust ei andnud ning nii tuligi kodupubliku toel Hiinale paarismängu MM-lt esikoht ning seda väga veenva 10:3 ülekaaluga.

Kolmandad kohad läksid seega Hiina B-koondisele ning Taiwani esindajatele.

Eesti piljardispordi jaoks oli siiski tegemist ajaloolise turniiriga, kuna esimeses ringis mindi kokku just turniiril teise asetuse saanud värske maailmameistri Hiina A-koondisega. Eesti paar Denis Grabe / Mark Mägi (Mägil vanust kõigest 18 aastat) näitas aga suurepärast mängu ning dikteeriti kohtumist kuni viimaste hetkedeni. Eduseisus oldi lausa 3:0 ja veel isegi 6:5, kuid seitsme võiduni peetud väga pingelise kohtumise suutsid hiinlased pöörata ikkagi enda kasuks ning võita lõpuks Eesti tandemit minimaalse võimaliku vahega 7:6.

"Arvestades asjaolusid, et Hiinas on piljardispordiga tegelejaid sadades, kui mitte tuhandetes kordades rohkem kui Eestis ning et Eesti mehed osutasid Hiina A-koondisele turniiril suurimat vastupanu, tuleb eestlaste esitlusega vägagi rahule jääda ja öelda meeste suunas vaid kiidusõnu. Loomulikult oli tänu ülimalt napile lüüasaamisele kaotus väga valus, kuid mehed võitlesid lõpuni ja spordis tuleb paratamatult võtta vastu ka kaotusi ja seeläbi tugevamaks saada," sõnas Eesti Piljardiliidu esindaja Kristjan Kuusik turniiri lõppedes. "Ei tohi ära unustada nüanssi, et turniirile pääsesid osalema vaid maailma 32 parima riigi piljardisportlased."

Eesti sai kutse turniiril osaleda tänu asjaolule, et Grabe on viimastel rahvusvahelistel suurturniiridel näidanud väga head minekut ning taganud hea positsiooni nii maailma kui ka Euroopa edetabelites. Maailma edetabelis hoiab Grabe 54. kohta ning Euroopa edetabelis kõrget 5. kohta.

Kui Grabe oli varasemalt samal turniiril juba osalenud (2014. aastal koos Erki Ermiga), siis tema noor paariline Mark Mägi on senini osalenud vaid Euroopa tiitlivõistlustel. Seda üsna edukalt – kahelt viimaselt juunioride EM-ilt on Mägil ette näidata nii hõbe- kui pronksmedal.

World Cup of Pool nimelisel paarismängu MM-il jagati parimate vahel auhinnafond, mille suuruseks oli lausa 250 000 USA dollarit. Esikoht teenis lisaks tiitlile ka 60 000 USA dollari suuruse auhinnaraha.