Tuuletunnel on spetsiaalselt langevarjurite treenimiseks ehitatud rajatis, kus taasluuakse vabalangemisele sarnased tingimused, sealhulgas kuni 290 km/h puhuv tuul. 4.-5. aprillil aset leidnud võistlusel osalesid 4-liikmelised tiimid üle kogu maailma, kelle ülesandeks oli moodustada tunnelis 35 sekundi jooksul võimalikult palju eelnevalt kokku lepitud kujundeid. Võistluse võitjaks tuli ootuspäraselt hetkel maailma parimaks peetav tiim Hayabusa Belgiast. Suurepärase viimase katsega kindlustas endale teise koha tiim XL, kus lendavad Eesti tiimi treenerid Steve Hamilton ja Pete Allum. Kolmanda koha sai Prantsusmaa esindustiim Volt`R.

Eesti kujundhüppevõistkond Lupus EST, koosseisus Kristiina Kasemets, Marko Rink, Anton Sigal ja Kaido Raudvere, osales AAA Open kategoorias, kus moodustatavad kujundid on kõige keerulisemad. Kristiina Kasemetsa sõnul jäi võistkond üldjoontes oma sooritusega rahule. „23. koht oleks praeguse taseme juures olnud vabalt saavutatav, kui me viimane võistlusvoor poleks ebaõnnestunud. Esikümne koha nimel tuleb siiski veel palju tööd teha.“ Eestlastel oli hea meel oma treenerite kõrge koha üle – muuseas, Pete Allum’i vanaema oli samuti eestlane.

Lupus EST-i sportlased on Eesti Langevarjuklubi liikmed. Eesti Langevarjuklubi on 1999. aastal loodud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on oma liikmetele parimate hüppetingimuste ja arenguvõimaluste loomine ning Eesti langevarjuspordi edendamine. Varasematel aastatel on klubi liikmed edukalt Eestit esindanud nii maailmarekordite püsitamisel kui ka Euroopa meistrivõistlustel ja maailmakarikal.