Esmalt sai eestlasele meelepärase lahenduse Junior Ski Stock klassi finaal. Avasõidus oli Männi teine, kuid teise sõidu võiduga tõusis noormees juunioride maailmameistriks.

Eestlase põhistardiks oli Pro-Am Ski Stock klass, mis on selle masinaklassi absoluutne tipp. Meestega konkureerides sai Männi mõlemas sõidus norralase Ulrik Berntseni järel teise koha ning teenis kokkuvõttes hõbemedali.

"Eks meestega koos oli sõit ikka ülimalt pingeline. Kaks norralast olid seal väga kiired, eriti võitja. Tal oli ka rohkem kogemusi, eriti hüpete ületamisel, kus ta mind igal ringil mõne kümnendikuga edestas. Kiirus rajal oli meil tõenäoliselt võrdne, võib-olla olin mina isegi natukene kiirem," kommenteeris Männi.

Junior Ski Limited klassis oli Männi taas mõlemas sõidus teine ning saavutas poolaka Kacper Kania järel hõbeda.

"Kogu võistlus oli füüsiliselt väga kurnav. Õhutemperatuur oli pidevalt +40 kandis ja lõpuks kadus lihtsalt teravus ära. Olen rahul, et suutsin lõpuni vastu pidada," ütles Männi.

Lisaks kolm medalit võitnud Männile saavutasid ka teised eestlased MMil märkimisväärseid kohti. Mattias Reinaas sai Jun 10-12 Ski Lite klassis neljanda ja Ski Stock’is viienda koha. Andrus Lutt oli Expert Runabout Open klassis neljas ja Rainer Lepp Runabout GP klassis kaheksas.