Tänasest laskmisest olenes, kes on duellil vastane. Jaanus Gross lasi 636 silma, mis on tema selle hooaja tippmark ja andis duellideks 49. asetuse. Laura Nurmsalu 617 silma andis talle naiste hulgas 46. asetuse.

Nurmsalu laseb duelli reede hommikul, Eesti aja järgi umbes kell 7.30. Vastaseks 19. asetusega Hispaania laskur Alicia Marin, kelle eelringi tulemus oli 636 silma. Võidu korral on edasised duellid pühapäeval. Sportvibu naistest näitasid kõige kõrgemaid tulemusi Lisa Unruh (GER), valitsev maailmameister Maja Jager (DEN) ja 6-kordse olümpiakogemusega Natalia Valeeva (ITA).

„Laskmisega võin rahule jääda,“ ütles Nurmsalu tänase soorituse kohta. Oma tulemusega jäi rahule ka Gross: „Mul sujus väga hästi. Alguses veidi puterdasin, edasi oli aga väga hea tunne lõpuni välja.“ Võistlustingimusi kommenteeris Nurmsalu järgmiselt: „Laskmisplats on väga hea, aga palavus kurnab.“

Gross laseb oma esimese duelli laupäeval umbes kell 14.30. Tema vastaseks on 16. asetusega Soome esinumber Antti Tekoniemi. Soomlane lasi eelringis 664 silmaga isikliku rekordi. Sportvibu meestest olid täna parimad Londoni meeskondlik olümpiavõitja Mauro Nespoli (ITA), Rick van der Ven (NED) ja Sjef van der Berg (NED).

Segavõistkonnaga olid Gross-Nurmsalu 26. kohal. Segavõistkonna duelle lastakse alates 1/8 finaalist, mis tähendab, et 26. koht on ühtlasi Eesti võistkonna lõppkoht Euroopa mängudel.