33 aastat Pretorias Kgosi Mampuru vanglas istunud Khalil Subjeed tuntakse kui rühmituse 26's juhti, omade seas kutsutakse teda Kindraliks.

Subjee oli oma sõnumi Pistoriusele edastanud ühe Lõuna-Aafrika Vabariigi ajalehe kaudu, kellele ta andis intervjuu vangla telefoniputkast.

"Kui keegi arvab, et ta võib siia tulla ja elada nagu kuningas, on ta märgitud mees. Kui ta arvab, et ostab endale õiguse kasutada arvutit ja mobiili ja pillava elustiili, siis peab ta arvestama, et niikaua, kui mina siin olen, seda ei juhtu. Kui ta seda üritab, võtame ta maha."

Pistoriuse advokaat Barry Roux luges ähvarduse ette lootuses, et kohus teda vanglaelust säästab. Avdokaat kardab, et Pistorius võib vanglas sattuda vägistamise või veel millegi hullema ohvriks.

27-aastane Pistorius mõisteti süüdi oma 29-aastase modellist tüdruksõbra Reeva Steenkampi mõrvas. Jalutu jooksja tappis naise 2013. aasta valentinipäeva varahommikul, pidades teda eksikombel murdvargaks. Sel nädalal algas Pretoria kohtus kohtuotsuse ettelugemine, mis tipneb karistuse välja kuulutamisega eeldatavasti järgmise nädala alguses.