Nabi alistas raskekaalu (-130 kg) kvalifikatsiooniringis Jakobi Kajaia Gruusiast tulemusega 1:0 ning 1/8-finaalis Lõuna-Korea maadleja Yongmin Kimi 3:2.

Veerandfinaalis jäi Nabi alla Londoni olümpiavõitjale Mijain Lopez Nunezile (Kuuba) 0:2, kuid kuna kuubakas võitis poolfinaalis, avanes eestlasel võimalus jätkata lohutusringis. Seal kaotas Nabi paraku Biljal Mahhovile (Venemaa) kindlalt, 0:5 ning see tähendas, et eestlane kuue parema hulka ei jõudnud.

"Vormile ei saa ma palju ette heita, aga loomulikult ma päris rahul ei ole. Peaeesmärgiks oli teenida olümpiapilet ja see jääb kripeldama," tõdes Nabi, kellele loos veeretas teele mitmeid tugevaid maadlejaid. "Fortuuna on nagu fortuuna on. Mul oli esimene matš tugev, teine pikk ja tugev, ka kolmas oli raske. Kui venelasega olümpiapiletile maadlesin, olin juba tühi. Tema läks esimeses ringis kokku kuubakaga (Lopez Nuneziga) ja kaotas. Seejärel pidi ta maadlema leedukaga (Mindaugas Mizgaitisega), kuid too vigastas end matši alguses. Seega temal oli all üks matš, mul kolm. Vaatasin Mahhovi pronksimatši, teise poolaja lõpuks oli ta väga kustunud."

Maailmameistriks tuli Euroopa mängude võitja Riza Kayaalp (Türgi), kes alistas finaalis mõneti üllatuslikult Lopez Nunezi 1:0. Pronksmedalid said Mahhov ja Oleksandr Tšernetski Ukrainast.

Nabi oli kaheksas ning jäi ilma ka Rio olümpiapääsmest. Järgnevalt saab maadluses olümpiapiletit püüda alles 2016. aasta kevadel kvalifikatsiooniturniiridel. "Tuleb käia läbi sama kadalipp, nagu ka enne Londoni olümpiat," ei kaotanud Nabi lootust.

Eesti kreeka-rooma maadlejatest on täna MMil matile minemas Alo Toom (-85 kg), neljapäeval alustab naistemaadluses Epp Mäe (-75 kg).