Seeriajooksjad peavad iga päev sõltumata ilmast, tervisest või muust oludest jooksma vähemalt ühe miili pikkuse distantsi. Endise olümpiasportlase, 78-aastase Hilli igapäevane seeria sai alguse 21. detsembril 1964 ning kestis 52 aastat ja 39 päeva - teisisõnu, 19 023 päeva, kirjutab The Washington Post.

Oma seeria viimase sörgi tegi südamehaiguse käes kannatav mees laupäeval. "400 meetri järel hakkas mu süda valutama ning viimase 800 meetri jooksul läks see aina hullemaks. Kartsin, et suren, kuid jõudsin miili 16 minuti ja 34 sekundiga siiski lõpetada. Mul ei olnud muud valikut kui lõpetada - võlgnen selle oma naisele, perele, sõpradele ja iseendale."

Hilli lõpetamise järel läheb jooksev maailmarekord 66-aastase ameeriklase Jon Sutherlandi kätte - Californias elav mees on iga päev jooksmas käinud 47 ja pool aastat.

Seeriajooksjad peavad oma rekordite elushoidmiseks sporti tegema ka kõige võimatuna näivates tingimustes - Sutherland on näiteks oma seeria jooksul trotsinud kümmet murtud luud ning arstide eest salaja ka kahte põlveoperatsiooni (!). 1970. aastal Bostoni maratoni võitnud Hill on samal ajal ignoreerinud autoavariis murtud rinnakuluud ning varbaoperatsiooni.