Aastakonverentsil osalenud 38 liikmesorganisatsiooni esindaja poolt valiti ühenduse juhatusse ka Rein Jalak (asepresident), Ain Aaviksoo, Mart Einasto, Martin Mooses, Vahur Mäe, Peeter Sibul, Reeda Tuula, Tõnu Tõniste ning Tarmo Volt.

Gunnar Kraft näen järgmise nelja aasta prioriteedina ministeeriumide ja riiklike ametkondade senisest ulatuslikuma kaasamise liikumisharrastuse edendamisse. „Maailma Tervishoiuorganisatsioon WHO on uuringutes välja toonud fakti, et iga tervisedendusse sihipäraselt ja õigesti paigutatud euro toob riigieelarvesse kaheksa eurot tagasi. Eestis on liikumisharrastuse toetamine seni vaid Kultuuriministeeriumi eelarvereal. Leian, et Sotsiaalministeerium ja Tervise Arengu Instituut, Keskkonnaministeerium ja teised riigiasutused võiksid initsieerida ja toetada inimeste kehalise aktiivsuse tõstmisele suunatud projekte,“ ütles Kraft ühenduse aastakonverentsil.

Ühendus Sport Kõigile tegeleb liikumisharrastuse koordineerimisega Eestis. Ühendusse kuulub 56 spordiühendust ja – klubi. Ühendus Sport Kõigile on Eesti Olümpiakomitee ning maailma tervisespordi katusorganisatsiooni TAFISA liige.