Delfi lugejatel on võimalik Noole detailse programmiga täismahus tutvuda.

"Käesolevaga teatan oma kandideerimisest Eesti Olümpiakomitee presidendi kohale. Seda tehes toetun ennekõike sügavale armastusele spordi vastu, aga ka pikale ja tulemuslikule sportlasekarjäärile ning hilisemale tööle spordi rahvusvahelistes juhtorganites, sealhulgas Euroopa Olümpiakomitee sportlas- ja meditsiinikomisjonis ja Euroopa Kergejõustikuliidu arengukomisjonis ja juhatuses.

Organisatoorseid kogemusi olen saanud Euroopa Kergejõustikuliidu ametlikku võistluskalendrisse kuulunud rahvusvahelise mitmevõistluse korraldamisega 12 aasta vältel. 18 aastat on tegutsenud minunimeline kergejõustikukool, mis oli loomishetkel teine Eestis tegevust alustanud eraspordikool.

Olen kuulunud EOK täitevkomitee koosseisu, praegu kuulun kergejõustikuliidu juhatusse, samuti Eesti dopinguvastase apellatsioonikolleegiumi koosseisu. Treenerina olen juhendanud lapsi, noori ja võistlussportlasi nii Eestis kui raja taga. Töö saadikuna Riigikogu kahes koosseisus ning Tallinna Linnavolikogus, kuhu kuulun tänaseni, on andnud õpetust seadusloome protsesside olemuse kohta nii riigi kui omavalitsuse tasandil. Lisaks teadmise, et meeskonnatöö on tulemuslik läbi kompromisside

Omades kogemusi spordiliikumise kõigis valdkondades, usun, et suudan vastata selle kõrge ametiposti nõudmistele, mis eeldavad spordi igakülgset tundmist, tulemustega kinnitatud pädevust ja väga olulisena ka rahvusvahelist tuntust. Ja lõpuks: tahan kindlat seista meie spordi hea nime eest.

Erki Nool"