Sotsiaalmeedias ülimalt populaarne 46-aastane Piana varises kokku esmaspäeva pärastlõunal oma tüdruksõbra Chanel Janseni ees, lüües ära ka pea. Jansen helistas hädaabisse ja teatas, et endine Mr. California (mainekas profikulturismi tiitel - toim) võis võtta üledoosi, vahendab Daily Mail.

Eile tegi Jansen oma Instagrami kontole postituse, kus teatas: "Tahtsin lihtsalt selgeks teha, et Piana on IKKA VEEL ELUS. Mina ja tema perekond ootame POSITIIVSEID mõtteid, palveid ja armastust."

Piana on avalikult tunnistanud, et on anaboolsetele steroididele kulutanud tuhandeid dollareid kuus. Eelmisel aastal Youtube'i postitatud videos rääkis ta, et on steroidide peal olnud ja nendelt jälle maha tulnud viimased 27 aastat ning soovitas oma jälgijatel temast mitte eeskuju võtta.

"Kui teil on valida, kas võtta steroide või jääda naturaalseks, siis jääge naturaalseks. Te teete ainult oma kehale ja endale haiget," ütles ta. "Aga kui te tahate saada professionaalseks kulturistiks, siis arvake, mis? Te ilmselt f***ing võtate neid, teile ei anta valikut. Mina vähemalt olin sellises paadis."

"Ma jõudsin punkti, kus mind puhuti lavalt maha, kui ma steroide ei võtnud, seega ma tegin selle sammu. Aga teate, mis? Ma olen oma valikutega rahul ega oleks midagi teisiti teinud. Olen täiesti rahul, et ostustasin juba 18-aastaselt steroide tarvitama hakata."