„Mulle väga meeldis siin Tartus sõita. Raja kõige raskem osa oli tagasipööre, aga sain seal hästi hakkama,“ sõnas Uus Maa rullitiimi kuulunud Tigreros pärast finišit.

Kolmandas kohas selgelt pettunud parim eestlane ja eelmise aasta Rulluisusprindi võitja Marten Liiv rääkis, et Tigrerose vastu oli täna võimatu saada: „Ta tegi paar tugevamat tõmmet ja oli teistest lahti rebinud“.

Teisena lõpetas Reinis Znotins Lätist, kes sprindi finaali lõpumeetritel Liivi napilt edestas.

Naistest jättis taasiseseisvumispäeva puhul võidu koju Enel Kõrva, kes ühtasi võttis kolmanda Tartu Rulluisusprindi võidu järjest. „Vanade treeningute pealt suudan endiselt võita, see on väga meeldiv,“ sõnas Kõrva, kes edestas lõpusirgel Juli Barakovat Venemaalt ja Kristiine Kalevit.

Harrastajatele mõeldud Rahvasprindi osalejad piirdusid eraldistardist sõitudega. Kui eelmisel aastal läks Rahvasprindi võit Lätti, siis sel aastal tuli võit koju. Rahvasprindis võidutses Joonas Valge ajaga 1.11.257. Teine oli Arvis Miezitis (Läti, 1.13.752) ja kolmas Sandis Reinsons (Läti, 1.14.111).

Naistest oli Rahvasprindis kiireim kõigest 12-aastane lätlanna Patricia Eliza Snikere ajaga 1.22.666. Teine oli Piret Lauk (1.25.293) ja kolmas eelmise aasta võitja Geidi Kruusmann 1.26,293).

Kokku osales 6. Tartu Rulluisusprindil 54 sprinterit, mis on uus Tartu Rulluisusprindi osalusrekord.

Homme ootab ees 10. Tartu Rulluisumaraton. 42km pikkune põhidistants stardib kell 13. Starti läheb nii tänane võitja Sebastian Tigreros kui ka kahe viimase aasta võitja Kert Keskpaik.