„Tänane võit teeb igati rõõmu, eriti kuna konkurents oli tihe!“ sõnas tänane parim sprinter Markus. Homme lubab ta aga endast taas parima anda: „Mul on kindlasti hea meel, kui keegi meie meeskonnast võidab. Kui finišis on teravat jalga vaja, siis seda mul kindlasti on,“ lisab Markus.

Tänase päeva teine mees Jaan Saks tõdes samuti, et konkurents oli tihe: „Kõige tähtsam oli hea start saada ja nii ka läks! Homme plaanin kindlasti endast parima anda ja eks vaatame, mis päev toob,“ sõnas Saks.

Kolmanda koha omanik Kert Keskpaik kinnitas, et hea start oli oluline: „Kuna joonel olid tugevad mehed, siis saigi taktika valitud selliselt, et hea start saada ning lõpujoonelgi olime kõik praktiliselt koos.“ Homse kohta lisab Keskpaik, et uus rada on tema meelest hea: „Rajakate on hea ja täiesti sõidetav. Võib öelda, et see on isegi parem, kui eelmistel Tartu Rulluisumaratonidel.“

Naiste parim Anna Muzyka võttis sõidu kokku järgmiselt: „Andsin endast täna parima ja nii see võit tuli!“

SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu sõnul oli sprindivõistluse näol tegemist põneva võistlusega: „Meeste finaal oli nii tasavägine, et veel finišisirgel polnud selge, kes võidab!“ Homse kohta sõnab Karu: „Tänane päev oli peaprooviks uuele võistluskeskusele ja usun, et oleme homseks valmis, kui toimub uue raja ja võistluskeskuse tõeline proovilepanek. Nagu ka Kert ütles, siis rada on heas korras ja ootab rulluisutajaid.“

Enne sprindi finaalsõite toimusid SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni lastesõidud ning homme, 12. augustil toimub SEB 6. Tartu Rulluisumaraton.