Tuuri esimese etapi võitis ülivõimsalt Tanel Kangert, kes edestas klubikaaslast Rein Taaramäed 23 sekundiga.

Kolmandana lõpetas Jérémie Derangere (S.C.O. Dijon), kes Kangertile kaotas juba üle neljakümne sekundi, teatas Eesti Jalgratturite Liit.

Teisel etapil võidutses Kalle Kriit viiesekundilise eduga prantslase Nicolas Inaudi (Charvieu-Chavagneux IC) ees. Tanel Kangert oli etapil viies.

Kolmas etapp lõppes grupifinišiga, mille võitis Joel Frey, Kriit oli etapil 17. ning Kangert 20.

Eile peetud viimasel etapil oli eesmärk kindlustada Kangertile tuurivõit, millega said eestlased ka väga hästi hakkama. Rein Taaramäe ja Kalle Kriit kontrollisid võidusõidul kõiki äraminekukatseid. Etapi võitis prantslane Arnold Jeannesson (CM Aubervilliers 93). Kangert kaotas võitjale seitsme sekundiga ning sai viimasel etapil kaheksanda koha.

Tanel Kangert võitis Tour de Franche-Comté mitmepäevasõidu 34 sekundilise edumaaga Jérémie Derangere ees. Kolmas oli Šveitsi rattur Mathias Frank (Hormann).

Kangerti sõnul oli hea tulemus suur meeskonnatöö võit. Klubikaaslased Rein Taaramäe ja Kalle Kriit sõitsid viimastel etappidel pidevalt kahekesi ees ning vastasid kõikidele konkurentide rünnakutele, et säilitada meeskonnale liidrisärk.

Kõik kolm Eesti tulevikulootust stardivad järgmisena juba sel reedel peetaval UCI 1.1 kategooria ühepäevasõidul EOS Tallinn GP’l, kus Eesti koondise ridades teevad kaasa veel lisaks nimetatud kolmele Andrus Aug, Erki Pütsep ja Tarmo Raudsepp.