Tšehhoslovakkias sündinud režissöör Andrea Sedlackova toob vaatajani raudse eesriide taguse maailma, kus totalitaarse režiimi tingimustes sõltub vähe inimese enda vabast tahtest – küsimus on ainult selles, kas teed vabatahtlikult või leitakse viis, kuidas sind sundida. Filmi „Fair Play” kahe peategelase ees on just sellised valikud, kui noor ja andekas jooksja Anna koondise ettevalmistusse kaasatakse, mis muuhulgas tähendab ka teatud tablettide tarvitamist. „Fair Play” kandideerib Tšehhi esindajana võõrfilmi Oscarile.

Spordifilmide linastumist PÖFFil toetab Eesti Olümpiakomitee. Kokku tuuakse festivali raames kinolinale 12 spordifilmi, millest pooled kuuluvad PÖFFi põhiprogrammi ja pooled noorte- ja lastefilmide festivali Just Film kavva. Veel toimub vestlusring 29. novembri „Foxcatcheri“ järel.

Spordifilmid linastuvad Tallinna, Tartu, Pärnu ja Narva kinodes. Programmiga saab lähemalt tutvuda siin.

Eesti spordi katusorganisatsioonina seisab Eesti Olümpiakomitee ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda. EOK tööd toetavad suures osas Eesti ettevõtted. EOK sponsorid on Elion Ettevõtted, EMT, ERGO, Ilves Extra, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino Eesti, Paf Grupp, Silberauto.

Rahvusvaheline Produtsentide Liitude Föderatsioon FIAPF kinnitas Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali alates 2014. aastast temaatiliselt ja geograafiliselt piiramata võistlusprogrammi koostamise õigusega festivalide hulka. Kokku on sellise õigusega festivale maailmas 15. Euroopa Liidu põhja- ja idaosa mõjukaim filmifestival toimub 14.-30. november.