Võistluste korraldaja, Eesti Tantsuspordi Liidu asepresidendi Ivo  Kappeti sõnul on tegemist aasta kõige kõrgetasemelisema  tantsuspordivõistlusega Eestis.

„Euroopa Liidu meistrivõistlused  toovad Tallinnasse mitmeid maailma võistlustantsu edetabeli tippe,  kellele pakuvad konkurentsi meie enda parimad, teiste seas ka  tänavused Eesti meistrid Ladima-Ameerika tantsudes Vladislav  Inostrantsev ja Emma-Leena Koger ning Eesti meistrid  standardtantsudes Alari Liiv ja Baile Orb,“ ütles Kappet.

Tema sõnul  käib kolme päeva jooksul Audentese spordihalli tantsupõrandalt läbi ligi 900 tantsupaari 14 riigist vanuses 6-30 eluaastat, kes esitavad nii ladina-ameerika kui ka standardtantse.

Lisaks Euroopa Liidu meistrivõistlustele peetakse eeloleval  nädalavahetusel Audentese spordihallis ka Ladina-Ameerika ja  standardtantsude maailmakarika etapp.

Audentese spordihall avab festivali külastajatele võistluspäevadel  uksed hommikul kell 08.00. Esimesed võistlused algavad kell 08.30. Finaalid ja demonstratsioonesinemised leiavad aset laupäeval ja  pühapäeval algusega kell 19.00.

Festivali pileteid saab osta sündmuse kodulehe kaudu aadressil www.tallinntrophy.org.