1100-eurose osalustasuga "Highrollers in the Sky" nime kandvale turniirile pääseb kuni 50 mängijat. Võistluse avapäev kestab 11 tundi või üheksa parima selgumiseni, teisel päeval pannakse paika aga lõplik paremusjärjestus. Eeldatavalt ootab tšempioni kuni 20 000-eurone auhinnaraha ning uhke võidukarikas.

Mõlemal päeval kell 12.00 algav No Limit Holdem pokkeriturniir on sügava struktuuriga. Osalejad alustavad 30 000 stardipunktiga ning mängutasemed vältavad 45 minutit. Võistlusest valmib ka live-ülekanne pokkeriportaalis PokerNews.ee.

"Meie eesmärgiks on korraldada regiooni parimatele pokkerimängijatele kõrgetasemeline jõukatsumine, mis toimuks tavapärasest mõnevõrra eksklusiivsemas mängukohas," kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. "Võib koguni väita, et tegemist on maapinnast kõige kõrgemal siseruumides toimuva pokkeriturniiriga Euroopas," väitis Burget.

Turniiripilet on võimalik lunastada vaid läbi Triobeti pokkeritoa, ostes see kas enne 7. oktoobri keskpäeva või võites läbi online-satelliitturniiride.

Täna algav neljafaasiline online-kvalifikatsioon hõlmab ka tasuta turniire ning kulmineerub 150-eurose sisseostuga supersatelliidiga, mis viiakse läbi 6. oktoobril kell 20.00. Online-kvalifikatsiooni kaudu võidetavas auhinnapaketis sisaldub lisaks turniiripiletile ka 400 eurot reisikulude katteks.