Ajasõidus näitas parimat minekut Tartu Kalevi Veemotoklubi noor võidusõitja Stefan Arand, kes selles paadiklassis võistleb alates 2013. aastast. Teise aja saavutas Läti võidusõitja Niklavs Parolis ja kolmas oli Viljandi Motospordiklubi Nord võidusõitja Georgi Iljin.

Esimeses võistlusstardis said mõlemad Eesti poisid hea lähte. Stefan ees ja Georgi kannul kasvatati vahe juba teise ringi lõpuks konkurentidega piisavaks, et võtta sõidust kaksikvõit.

Teine ja ka kolmas sõit olid sarnased esimesega. Poisid sõiduvigu ei teinud ning finišis oli Stefan taas esimene ja Georgi teine. Kõigis kolmes sõidus hoidis kolmandat kohta Leedu võidusõitja Paulius Stainys, kindlustades sellega endale pronksmedali.

Tehniline kontroll läbiti edukalt ja eilsel võistluspäeval 13-aastaseks saanud Arand kuulutati Euroopa meistriks, Iljinile kuulus hõbemedal.

Järgmisel nädalal toimuvad Soomes Imatral neljataktiliste mootoritega noorteklassi GT-15 maailmameistrivõistlused, kuhu Arand ja Iljin lähevad kindlate medalipretendentidena.