Kohtumine toimus ajendatuna viimaste kuude jooksul laialdaselt suurt kajastust leidnud kulturismi ja fitnessi kommuuni Bonsuna.com avamisele järgnenud meediakärast ning tekkinud mitmetest erimeelsustest kahe nimetatud veebikeskkonna vahel. Üheskoos leiti, et mõlema osapoole ühiseks suureks sooviks on töötada parema spordi nimel ja erimeelsused tuleb nüüdsest unustada, kirjutab fitness.ee.

Nii Fitness.ee kui Bonsuna.com tunnistasid sõlmitud leppes, et erimeelsused ja pidev üksteisele vastandumine ei vii edasi. "Teineteise seisukohti tuleb aktsepteerida ja austada. Nii avalik kui varjatud mustamine on keelatud ja taunitav. See kehtib nii osapoolte omanike, esindajate, tiimi liikmete/tegijate kui ka foorumikasutajate kohta," seisab kokkuleppes.

Ühtlasi tänas Bonsuna.com Fitness.ee eestvedajat A.Tokkot, kes tühistas oma Bonsuna nime omistava taotluse Eesti Patendiametis ja hea tahte märgiks kinkis Bonsuna.com-le sümboolse summa eest vajalikku tehnikat ja soovis oma suurimale konkurendile tuult tiibadesse. Samuti soovib Bonsuna.com Fitness.ee-le jõudu ja jaksu ja möönab, et suurimaid edasiviivaid jõude on arvestatav konkurents.

Antud leppe sõlmisid Bonsuna.com esindajatest Timo Majuri ja Fitness.ee esindajatest Arnold Tokko.  

Kahe portaali vaheline tüli sai alguse sellest, kui Fitness.ee teatas detsembri alguses, et uus Bonsuna.com sait on steroidisõprade lehekülg ja Eesti Kulturismi Liit ei lubanud seetõttu treeneritel Bonsuna tiimi kuuluda.