Cruysberghs oli edukas ka eelmisel Simpel Sessionil, kui jõudis finaali, kuid pidi leppima 13. kohaga.

Pildigaleriid vaata SIIT!

„Ma olen võidu üle väga üllatunud – ma arvasin, et võidab Jereme Rogers või Phil Zwijsen, aga loomulikult olen õnnelik,” rääkis Simpel Sessioni ajaloo noorim võitja Cruysberghs rõõmsalt.

Cruysberghsi järel tuli teiseks soomlane Enis Fazliov ja kolmandana lõpetas Jereme Rogers Ameerika Ühendriikidest. Rogersile kuulus ka Snickersi parima rulatriki auhind.

Oma rõõmu võidu üle ei varjanud ka nüüdseks kahekordne Simpel Sessioni võitja Garrett Reynolds (pildil vasakult esimene).

“Mul täna lihtsalt vedas, osade trikkide puhul ma ei arvanudki, et võiksin neid siin sooritada, kuid kõik tuli välja,” sõnas Reynolds. Ta kiitis Eesti publikut ja lubab 2010. aastal tagasi olla. „Kui ma pole surnud, olen ma siin,” kinnitas ta kindlalt.

Reynoldsi järel lõpetasid tema kaasmaalased Gary Young teisena ja Dennis Enarson kolmandana. Red Bull parima BMX-triki auhinna võitis Ty Morrow samuti Ameerika Ühendriikidest. Ainsa eestlasena finaali jõudnud Andres Lainevool lõpetas eelviimasena.

Ürituse peakorraldaja Mario Kalmre jäi tänavuse Simpel Sessioniga rahule.

„Kohal olid väga tugevad sõitjad, kes pakkusid publikule suurepärase vaatemängu -– tänu tavalisest eripärasemale pargile nägime ka trikke, mida väga tihti suurvõistlustel ei näe,” rõõmustas Kalmre. „

Suured tänud Eesti publikule, kes sõitjaid soojalt vastu võtsid,” kiitis peakorraldaja ka kohale tulnud pealtvaatajaid.