SELLi mängude kolmandal päeval mängiti välja kõrgemad kohad neljas pallimängus. Meeste korvpallis võtsid leedukad oma ning finaalis alistas Vytautas Magnuse Ülikool Šiauliai Ülikooli 68:54. Võitjate eest viskas Kaunases õppiv Siim-Sander Vene 11 punkti. Pronksile tuli TTÜ, võites Tartu Ülikooli 50:43. Naistest võttis esikoha Tartu Ülikool Läti Ülikooli ja Tallinna Ülikooli ees, teatab SELL.

Meeste saalihoki finaalis võitis Tšehhi Tehnikaülikool üllatuslikult Aalto Ülikooli 3:1, kolmandaks tuli Häme esindus Tampere ees. Naistest kaotas Tartu Ülikool Aaltole ja teenis hõbeda, pronksimängus alistus Eesti Maaülikooli naiskond Tamperele.

Jalgpallimeistriks tuli nii meeste kui ka naiste arvestuses Tartu Ülikool, võites mõlemal juhul Šiauliai Ülikooli. Meeste kolmas koht kuulus Tšehhi Tehnikaülikoolile TTÜ ees.

Meeste võrkpallifinaali võitis Läti Piirivalvekolledž Müncheni Ülikooli vastu. Kolmandaks tuli TTÜ, kes alistas raskes heitluses TÜ 3:2. Naiste arvestuses tuli esikohale TÜ, võites finaalis TTÜd, kolmandaks tulid tšehhid.

Kokku jagati mängude 11 spordialal välja 95 medalikomplekti. Eredaimate hetkede eest hoolitsesid kergejõustiklased, kui Anna Iljuštšenko hüppas uue Eesti rekordi 1.92 välitingimustes ja Märt Israel heitis ketast üle 61 m. XXVI SELLi mängudel osales üle 1500 sportlase 15 riigist ja 78 ülikoolist.

Seekordsete mängude peakorraldaja Marti Soosaar arvas pärast lõputseremooniat, et kuigi oli ka väikeseid viperusi, võib kokkuvõttes kolmepäevaste mängudega päris rahule jääda. Tema sõnul on osalejate tagasiside järgi hinnatud neid mänge SELLi traditsiooni parimateks. Soosaar arvas siiski, et lagi pole kindlasti saavutatud ei mängude ulatuse aga kvaliteedi osas. Ta avaldas lootust, et nelja aasta pärast, kui Tartu võõrustab juubelihõngulisi XXX SELLi mänge, on võimalused veelgi laienenud ja saab korraldada taaskord parimad mängud.