Fun sarja finaaletapp peeti möödunud nädalavahetusel Saaremaal, Nasvas. Esimesel vaiksema tuulega päeval peeti 4 sõitu purjelaudadele ja üks aerulaudadele. Teisel päeval tuul tõusus ning peeti veel 8 sõitu purjelaudadele.

Purjelaua klassis saavutas Fun etapivõidu Valde Viiding (Hangloose) Peeter Kask (Team Extreme) ja Martin Berkmann (Hiiususrf) ees. Naiste arvestuse võitis Cerly Aulik. Teiseks tuli Katrin Sula ja kolmandaks Helle Väin. Kõik naised on Team Chica esindajad. Noortest võitis Nasva etapi Saaremaa Surfiklubi oma poiss Janis Krupinš, järgnesid Tallinna Purjelauakooli noored Helena Lindström ja Marili Ringo.

Fun viimase etapiga läksid lukku ka sarja koondtulemused. Purjelaua klassi võitis aastase pausi järel jälle Raivo Saarm (Team Jahe). Lihtne see ei olnud, sest uued tegijad hingavad vaikselt kuklasse. Sarja üldarvestuse teise koha saavutas Valde Viiding ning kolmandaks tuli parim naine Cerly Aulik. Naiste seas saavutas teise koha Helle Väin ja kolmandaks tuli Marili Ringo. Noortest võitis sarja esikoha Frank Ervin, järgnesid Tallinna Purjelauakooli noored Marili Ringo ja Lola Maria Pärna.

Purjelaua klassis osales kokku 75 võistlejat, kes hooaja jooksul võtsid mõõtu 42 võistlussõidus.

Fun sarja SUP klassis oli osalejate arv sel aastal rekordiline – 49 võistlejat. Esikoha saavutas esmakordselt Valde Viiding, järgnesid Cerly Aulik ja Mati Link. Naiste arvestuses võitis sarja esikoha Cerly Aulik. Teiseks tuli Annika Tuisk-Ilves (Pärnu Surfiklubi) ja kolmanda koha sai Kati Keevallik.