Naiste üksiksõidus võttis võidu Jelena Glebova (pildil), kes kogus lõppkokkuvõttes 145,36 punkti. Teisele kohale jäänud Jasmine Alexandra Costa kaotas võitjale 9,8 punktiga. Kolmanda koha sai Johanna Allik, kes kogus 120,06 punkti.

Meeste üksiksõidus teenis Eesti meistritiitli Viktor Romanenkov, kes jõudis esikohale 162,26 punktiga. Teisele kohale jõudis meeste üksiksõidus Leedu sportlane Saulius Ambrolevicius, kes kogus 101,87 punkti.

Paarisõidus sai esikoha juba ka mujal maailmas tuntud paar Maria Sergejeva ja Ilja Glebov, kes jõudsid hiljuti Tokyo Grand Prix’ etapil viiendale kohale. Sportlased kogusid lõppkokkuvõttes 144,06 punkti.

Jäätantsus tulid Eesti meistriks Kristina Kiudmaa ja Aleksei Trohlev, kes kogusid 126,55 punkti. Teiseks jäänud Soome paar Henna Lindholm ja Ossi Kanervo kaotas 11,17 punktiga.

Eesti parim jäätantsupaar Kristian Rand ja Caithlyn Mallory Eesti meistrivõistlustel ei osalenud, samas esindab paar Eestit Helsingi EM-il.

”Lahtised meistrivõistlused on meie sportlastele väga kasulikud, kuna annavad neile konkureerimisvõimaluse. Meie anname omalt poolt näiteks Läti ja Leedu iluuisutajatele võimaluse harjuda rahvusvahelise hindamissüsteemiga, mis ei ole veel Lätis ja Leedus kasutusel,” kommenteeris Hernits.

Tema sõnul ootavad nüüd sportlasi jaanuari lõpus Helsingis toimuvad Euroopa meistrivõistlused.

“Eestile on see tähtis ka selle pärast, et järgmised Euroopa meistrivõistlused toimuvad aastal 2010 Tallinnas ning see vajab tõsisemat ettevalmistumist. Oleme siis kogu Euroopa ning ka maailma spordi huviorbiidis, seda enam, et kuu aja pärast peale EM-i algavad taliolümpiamängud,” ütles Hernits.