Nagu ikka, annab ka uuel nädalal tooni korvpall ning nädala oluliseim mäng peetakse kahtlemata kolmapäeval, kui Tartu Ülikool soovib Austrias Oberwart Redwell Gunnersi vastu revanši püüda.

Koduplatsil pidid Gert Kullamäe hoolealused mäletatavasti vastu võtma valusa 77:78 kaotuse, kuid kolmeliikmelises alagrupis tõstaks võõrsilvõit taaralinlased taas teise ringi lävele. Kohtumisele peaks lisavürtsi andma ka asjaolu, et ülikoolitiimi eest võib debüüdi teha Kalev/Cramost Lõuna-Eestisse kolinud Janar Soo.

Kui antud kohtumise toob teieni juba tuttav kommentaatorite duo Ivar Jurtšenko ja Priit Vene näol, siis uuel nädalal võite kahel puhul eetris kuulda ka täiesti uusi hääli.

Nimelt asub kolmapäevases TTÜ - Pärnu Sadama kohtumises Siim Raudla kõrval kommentaatoripulti Eesti Ekspressi ajakirjanik ja Facebooki korvpalligrupist "NBA-guruna" tuntud Otto Oliver Olgo. Reedel saab esimest korda mängu sisse juhatada mälumängur Jaan Allik, kes toob Mihkel Kirvesega teieni Pärnu Sadama ja G4S Noorteliiga mängu.

Mitmekülgsed ülekanded

Pärnust ei edasta me sel nädalal aga vaid korvpalli ning "eetriaega" teenivad suvepealinnast ka tennis ja saalijalgpall ehk futsal.

Nimelt jätkub algaval nädalal 10 000-dollarilise auhinnafondiga tenniseturniiride sari Paf Open, mis sedapuhku Pärnusse jõudnud on ning kust eestlaste konkurentsis püsimiseni teieni ka otsepilti vahendame. Mäletatavasti teenis Paf Open Tartul oma esimese meeste ITF turniirivõidu vaid 18-aastane Kenneth Raisma, kes eestlaste siseasjaks kujunenud finaalis Vladimir Ivanovi alistas ning seeläbi värskes ATP edetabelis ka tervelt 200 koha võrra kerkis. Jääme midagi sarnast ootama ka Pärnus!

Laupäeval saab aga enne korvpallimängude algust jälgida (kunst)murult sooja saali kolinud jalgpalli, kui alguse saavad uhke auhinnafondiga futsali Pärnu meistrivõistlused. Lisainfo turniiri ajakava ja meeskondade kohta leitav siit.

Et sport ei ole alati tingimata seotud tulemuste püüdmise ja võistluspingega, saab Delfi vahendusel kaasa mõelda ka spordi tähendusele laiemalt. Nimelt toimub reedel Tallinna Ülikoolis spordisõprade inspiratsioonipäev SCULT FEST, kus avaettekande teeb Linda Moir (UK), Londoni Olümpiamängude sündmuste ja personalidirektor ning Virgin Atlantic Airways'i kliendisuhete juht. Selle kõrval on toimumas ja Allar Levandi ja Marko Kaljuveeri debatt "Kas BMX või kaugushüpe kehalise kasvatuse tunnis?", Jüri Muttika talk-show "Tugitoolisport massidesse!", spordipsühholoog Aave Hannuse loeng "Motivatsioonitegurid Spordis" jne. Huvilistele on täpsem info leitav siin.

Selle nädala spordiülekanded Delfi TV-s:

Teisipäev - Laupäev (8.11-12.11):

Paf Open Pärnu tenniseturniir

Kolmapäev (9.11):

TTÜ - Pärnu Sadam (Alexela KML, kl 18:30)
Rakvere Tarvas - Jekabpils (Balti liiga, kl 19:00)
Oberwart Redwell Gunners - Tartu Ülikool (FIBA Europe Cup, kl 19:30)

Reede (11.11):

SCULT FEST (kl 9:30)
Rakvere Tarvas - BC Kalev/Cramo (Alexela KML, kl 19:00)
Pärnu Sadam - G4S Noorteliiga (Alexela KML, kl 19:00)

Laupäev (12.11):

Futsali Pärnu Meistrivõistlused (kl 9:30)
TTÜ - Tartu Ülikool (Alexela KML, kl 17:00)
AVIS Rapla - TLÜ/Kalev (Alexela KML, kl 17:00)