"See oli väga valus. Sellega läks meie šanss. Neljaväravalisest kaotusseisust on sellise meeskonna vastu väga keeruline tagasi tulla," ütles Kungla Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Lõppkokkuvõttes sai otsustavaks tasemevahe. Tšehhi, Soome ja Rootsi on ikkagi ühe leveli võrra kõrgemal kui need meeskonnad, kes mängivad kohtadele 5-8. Tõenäosus on suhteliselt väike, et keegi suudab tänavu veerandfinaalides veel üllatada. Ilmselt on lõppseis sama, mis kaks aastat tagasi," pakkus Kungla.

2014. aastal krooniti Göteborgis maailmameistriks Rootsi, hõbeda sai Soome ja pronksi Tšehhi.

Eesti alustas täna hästi ning avakolmandiku järel oli seis viigis 2:2. Kungla sõnul läks meeskond mängule väga hea häälestusega: "Me oleme läbi selle turniiri üritanud oma enesekindlust kasvatada ja võtnud hoiaku, et kogu aeg endast parimat anda. Kahjuks täna sellest ei piisanud."

Eesti meeskond, kelle parim koht MMil on seni olnud seitsmes, kohtub laupäeval 5.-8. koha mängus homse Soome - Taani veerandfinaali kaotajaga.

"Laupäeval seisab meil ees turniiri kõige tähtsam mäng. Üritame ennast selleks valmis panna. Loodame, et mingeid haigusi ei tule, see on kõige suurem mure. Meeskond on füüsiliselt ja vaimselt valmis, et võidelda esikuuiku koha eest. Vastased on üsna võrdsed, oleneb, kellel parem päev on ja kes rohkem võitu tahab," ütles Kungla, viidates taanlastele. "Kindlasti lisab poistele motivatsiooni, et kuue hulka pääs tähendaks meile ajaloo parimat kohta."