Täna avaldatud McLareni dopinguraporti teine osa paljastas, et Venemaa riiklikus dopinguprogrammis osales koguni üle 1000 sportlase, kelle uriiniproove võimud koostöös FSB-ga vahetasid või nendega muul moel manipuleerisid.

Lebedev teatas Venemaa väljaandele R-Sport, et WADA süüdistustes pole midagi uut ning endiselt pole ka mingeid tõendeid. "Kõik see tähendab, et neil pole mingeid fakte ja tõestusmaterjali. Uskuge mind, kui neil need oleks, toimuks võitlus hoopis teisel tasandil ja palju tõsisemalt. Kõigel sellel on suur poliitiline ülemtoon ja loodame, et venelaste lemmik Trump teeb sellele lõpu," sõnas Lebedev.

Lebedev, kes kuulub Venemaa jalgpalliliidu täitevkomiteesse, on ka varem sporditeemadel kummalisi avaldusi teinud. Näiteks tänavu suvel avaldas ta sotsiaalmeedia vahendusel tunnustust ja toetust Venemaa jalgpallifännidele, kes ründasid Prantsusmaal toimunud jalgpalli EMil Inglismaa fänne. "Ma ei näe fännide löömingutes mitte midagi imelikku. Otse vastupidi, meie poisid on tublid. Nii hoida!" kirjutas Lebedev Twitteris.