Grand Prix stardis oli kokku 35 ratsapaari ligi kahekümnest riigist, kohal oli Kesk-Euroopa paremik. Stardis olid ka sportlased, kes olid osalenud möödunud olümpiamängudel.

Ümberhüpetega sõidetud võistlusel pääses teise vooru neli paari, kellest Rein startis esimesene – mis ei ole alati parim variant, ent sõitis kohe konkurentidele ette võitmatult kiire aja.

“See oli Big Boy esimene GP võit ja kohe neljatärnivõistlusel,” ei suuda ka Pill ise veel oma võitu uskuda. “Rada oli parajalt raske ja tehniline, aga hobune toimis väga hästi ja ühtegi probleemi ei olnud. Järgnev nädalane puhkus kodus kulub enne Moskva MK-etappi nüüd marjaks ära,” Kommenteeris rein Pill oma sõitu www.ratsasport.ee ’le antud intervjuus.

Rein Pill ja A Big Boy olid võistlustel heas hoos juba ka eelnevatel päevadel, võites kindlalt laupäevase 150 cm parkuuri ning tulles kolmandaks reedeses 145 cm parkuuris.

Rein Pilli ja A Big Boy’d saab võistlemas näha Tallinn International Horse Show’´l Saku Suurhallis 3.-5 oktoobril.

Väga häid sõite tegid ka teised Eesti ratsutajad: Gunnar Klettenberg Bingol võitsid esimese päeva 140 cm parkuuri, Laguna VD Roshove’l startinud Urmas Raag saavutas 140 cm jokkeriga parkuuris teise koha.