Rein Pilli sõnul näitab tänane sõit, et paar kuud tagasi end vigastanud A Big Boy vorm on tõusuteel ning hobune hüppab taas hästi. "Kuigi olime vigastuse tõttu sunnitud kevadel paika pandud treeningplaanidest loobuma, näitas Bratislava võistlus, et kuu lõpus aset leidvale EM-ile võime üsna optimistlikult vastu minna. Ka täna oli esikoht käeulatuses, kuid ei hakanud selle nimel liigselt riskima. Tähtsamad sõidud on veel ees," rääkis Pill.

Auhinnalisi kohti saavutasid Eesti takistussõitjad ka eile peetud parkuuris kõrgusega kuni 150 sentimeetrit. Viiendana lõpetasid Gunnar Klettenberg ja Bingo, üheksandana Rein Pill ja Virgin Express ning üheteistkümnendana Hanno Ellermann ja Poncorde. Kõik nimetatud läbisid parkuuri karistuspunktideta.

Lisaks MK etapile leidis nädalavahetusel Slovakkia pealinnas Bratislavas aset ka CSIO3* taseme Rahvuste Karika etapp, kus kolmeteistkümne võistkonna seas asus võistlustulle ka meie takistussõidu rahvuskoondis koosseisus Hanno Ellermann ja Tadmus, Tiit Kivisild ja Torrero, Gunnar Klettenberg ja Bingo ning Rein Pill ja A Big Boy. Kahjuks ei õnnestunud kellelgi esimest vooru puhtalt läbida, mis andis tulemuseks kümnenda koha.