Musta koduklubi Vendsyssel vajas korduskohtumises Odensega kolme võidupunkti, sest esimene veerandfinaalmäng võideti 4:2.

Teises veerandfinaalkohtumises alustas Musta endine koduklubi Odense edukamalt ja enne eestlase mängu, mis oli võistlusõhtu viimane, juhtisid vastased 3:2. Seetõttu sõltus just Eesti esireketi mängust, kas Vendsyssel saab sealt poolfinaali viiva võidu või läheb kohtumine otsustavasse lõppmängu. Must võitis vastase Frederik Kirkedali kindlalt 21:10, 21:11.

„Arvasin mängu eel, et olen sellises olukorras rohkem närvis, kuna tegemist oli otsustava mänguga, kuid tegelikult suutsin mängu nautida,“ kirjeldas Must eilselt kohtumist.

Mustale, kes on Taani liigas mitmeid aastaid mänginud, on see esimene kord klubiga poolfinaali jõuda. „Poolfinaali vastane veel selgub, kuid usun, et võimalused edasi pääseda on mõlemal klubil," on Must edasiste väljavaadete osas lootusrikas.

Taani kõrgliigat on Euroopas hinnatud üheks tugevaimaks klubiliigaks, kus mängivad mitmed olümpia ja maailmameistrivõistluste medalistid.