Raul Must sõnas, et võimalus selline rekord püstitada tähendab talle väga palju: “See näitab minu suurt pühendumist ja ma loodan et meie noored sulgpallurid võtavad sellest eeskuju ja näevad, et ainult pühendumisega on võimalik spordis läbi lüüa. Soovin olla noortele heaks eeskujuks.”

Musta peamised konkurendid ongi tänavu noored tulijad. Eelmisel aastal juunioride EM-l 9. koha saanud Karl Kert ja sel aastal veel juunioride vanusesse kuuluv Hans-Kristjan Pilve. “Kodune konkurents on läinud viimase poole aastaga paremaks. Karl Kert ja Hans-Kristjan on teinud korraliku arengu ja kindlasti pakuvad mulle tugevat konkurentsi. Soovitan tulla kindlasti mänge vaatama, sest üldine tase on tõusnud ja Eesti sulgpall on läinud vaatemängulisemaks,” arvas Must eesseisvast võistlusest.

Naistest soovib tiitlit kaitsta Kristin Kuuba. Rahvusvahelisel areenil Tokyo OM sihiks võtnud ja nüüd enam üksikmängule keskendunud Kuuba püüab kodus kolme meistri kulda. Peale üksikmängu on ta koos Helina Rüüteliga peamine favoriit naiste paarismängus. Segapaarismängus on Kuuba paariliseks Mihkel Laanes, kelle eeldatavalt suurimateks konkurentideks on eelmise aasta meistrid Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho. Meeste paarismängus on viimased neli aastat kodus valitsenud Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes on peamised kulla pretendendid ka seekord.

Eesti meistrivõistlused algavad Kalevi spordihallis reedel 15.00 eelringidega. Laupäeval 9.00 mängitakse veerandfinaalid ja 14.00 poolfinaalid. Finaalid on pühapäeval algusega 10.00. Sissepääs pealtvaatajatele tasuta.