Teises mängus alistas ta sakslase Fabian Rothi 21-13, 21-11. „Hea võit oli! Kodupublik oli minu taga ja mäng läks hästi. Tundus, et vastane oli natuke väsinud ja tal ei olnud mingit varianti minu vastu,“ rääkis Must pärast kohtumist.

Veerandfinaalis läheb Must vastamisi kuuendana asetatud taanlase Rasmus Fladbergiga. Nende mäng toimub homme kell 11.30. „Fladberg on ohtlik vastane. Usun, et pean mängima sarnast mängu nagu täna – hoida palli madalal ja mängida ründavalt,“ sõnas Must.

Turniiri favoriit ja mitmekordne võitja soomlane Ville Lang langes konkurentsist välja, kaotades taanlasele Steffen Rasmussenile 16-21, 10-21. Maailma kolmekümne neljas reket Lang ise arvas, et on turniiriks hästi valmistunud, kuid vastane mängis seekord lihtsalt paremini. „Minu tõsted ei töötanud täna nii nagu peaks ja vastane kasutas seda hästi ära. Tagantjärele mõeldes oleksin seekord võinud jääda pealtvaatajaks,“ tõdes Lang.

Meie naismängijad esimesest ringist edasi ei pääsenud. Laura Vana kaotas venelannale Jevgenia Kosetskajale 7-21, 7-21. Noorteklassi kuuluv Kristin Kuuba pidas võitlusliku lahingu hollandlanna Alida Cheniga, kuid pidi vastu võtma 21-19; 14-21; 9-21 kaotuse.

Homme algusega kell 10.00 mängitakse veerandfinaalid ja algusega kell 16.30 poolfinaalid.

Pühapäeval, 12. jaanuaril toimuvad kõikide mänguliikide finaalid. Mängud algavad kell 10.00.