Kahjuks ei suutnud pikal rajal eestlased oma lühiraja kohti üle sõita, mõlemad tegid rajal suuri vigu ning Margus lõpetas meeste hulgas 38. ja Mari neidude seas 15. kohaga.

Meeste seas tuli maailmameistriks Krystof Bogar Tšehhist, hõbemedal kuulus Simon Brändlile Šveitsist ja pronks Anton Foliforovile Venemaalt. Naiste seas võitis kulla Martina Tichovska Tšehhist, hõbedale sõitis end Antonia Haga Soomest ja pronksile Svetlana Poverina Venemaalt. Hästi esinesid leedulannad - Algirda Mickuviene lõpetas neljandana ja Gabriele Andrasiuniene viiendana.

Neidude seas kuulus Euroopa meistritiitel suure eduga soomlannale Kaarina Nurminenile, hõbeda võitis Lilou Pauly Prantsusmaalt ja pronksi Rozalie Kucharova Tšehhist.

Teised eestlased - Lauri Malsroos ja Marek Karm jätsid taktikalistel kaalutlustel pika raja vahele keskendudes pühapäeval toimuvale MM-programmi lõpetavale sprindivõistlusele. Seejuures on Lauril MM-sprintidest ette näidata üks hõbe- ja kaks pronksmedalit. Ka sprindidistantsil, mis sõidetakse kinnisel sõjaväe territooriumil, pole tema eesmärk madalam kui medalivõit.