Soomes võisteldi rasketes oludes, vihm oli muutnud pinnase nii koolisõiduväljakul kui ka maratonirajal äärmiselt pehmeks. Rõal õnnestus CAI2* võistlus poniklassis lõpetada poniga Larkhill`s Spartacus, lõpptulemuseks kuues koht. Sellega täitis Riina Rõa teise Eesti ponikutsarina poniklassi MM-i normatiivi.

Rõa teine poni Grelli võeti pärast maratoni veterinaaride poolt maha. Veterinaaride otsus tundus Rõale ilmselge ülepingutamisena, sest tundes oma hobust, ei leidnud kogenud kutsar, et hobune oleks liialt väsinud.

Veterinaaridele võis tekitada väsinud mulje asjaolu, et mudasel maratonirajal ei olnud väikese poni kiirus tõepoolest suuremate ponidega võrreldav. Veterinaaride tegevus sai eestlastelt kriitikat lisaks veel asjaolul, et esmaselt ülevaatuselt ei pääsenud paljudele arusaamatult läbi Ülar Raudsepp`a hobune Friidom.

Hoburakendite arvestuses osales Urmas Saks, kes lõpetas viiendal kohal hobusega Indekss. Hobuste võistluse võitis soomlanna Talvikki Järvinen hobusega Danser, ponide parim oli Hannu Kalalahti poniga Hessin Vihtori.

Pille-Riin Roosileht võistles Horvaatias Pleternicas, kus oli Donaldiga hobuste üherakendites ainuke osaleja. Märkimist väärib Roosilehe tugev tulemus koolisõidus, milleks oli 49.71.

Sipoos peetud võistluse tulemused leiate aadressilt http://www.valjakko.net/2015/2606tulabc