Teiste seas on toetussõnumiga välja tulnud ka Ragnar Klavani koduklubi Liverpool, kelle nimel rääkis videos peatreener Jürgen Klopp. "Jälgime kogu aeg uudiseid ning loodame, et näete peagi taas päevavalgust. Püsige tugevad ning teadke, et oleme teiega. Te ei kõnni kunagi üksi," sõnas Klopp põgusas videosõnumis.

Kuulsatest nimedest on Tai vutipoistele oma toetust avaldanud näiteks ka Brasiilia Ronaldo. "Need on kohutavad uudised ja kogu jalgpallimaailm loodab, et keegi leiab viisi, kuidas need lapsed sealt välja saada," sõnas brasiillane Venemaal ühel FIFA meediaüritusel.

Tailastest on omavahel rääkinud ka Inglismaa jalgpallikoondislased. "Olen sellest mõne tiimikaaslasega rääkinud. See on väga kurb, et nad sellises olukorras on ning loodame, et nad pääsevad tervelt välja," sõnas inglaste keskkaitsja John Stones.

MM-il homme õhtul veerandfinaalis mängiva Horvaatia vutiliidu sõnul võib sportlik võitlusvaim poisse sellises olukorras aidata.

"Imetleme vaprust ja tugevust, mida need noored poisid ja nende treener on selliste hirmutavate asjaolude sees välja näidanud," seisis alaliidu kodulehel olnud avalduses. "Need on olukorrad, mis on suuremad kui sport, kuid nende sportlik võitlusvaim aitab neil olukorraga toime tulla."