Kaitsejõudude spordiklubi laskuritele oli võistlus väga edukas, saavutati kõrged kohad nii individuaalselt kui ka võistkondlikult.

Standard Manual divisjoni üldarvestuse võidu koos nn. presidendi medaliga ja Eesti meistritiitli pälvis Kaitsejõudude spordiklubi laskur Raul Vene, edestades klubikaaslast Kalev Paatet ja Kert Kuusklat.

Standard divisjoni Eesti meistritiitli võitis Kaitsejõudude spordiklubi laskur Meelis Unt, edestades Sven Kirsipuud ja klubikaaslast Jaak-Joseph Rumvolti. Üldarvestuses võttis napi võidu maailmameister Kim Leppänen Soomest.

Open divisjoni Eesti meistritiitli võitis Kaitsejõudude spordiklubi laskur Dagnis Maiberg, edestades Artur Kalmet ja Andrei Kuzmini. Üldarvestuse esikoht läks Hannu Uronenile Soomest.

Meeskondlikus arvestuses olid Kaitsejõudude spordiklubi meeskonnad väga edukad, moodustades Standard divisjoni esikolmiku ja Standard Manual divisjoni esimese ja teise koha. Kolmanda koha sai Toonela Tuletoojate meeskond.

Nn presidendi medaleid antakse praktikal laskmises rahvusvahelise ehk kolmanda taseme võistluse võitjatele.

Kaitsejõudude Spordiklubi kuulub Eesti praktikal-laskmise ühingusse, mis koondab laskureid kaitseväest ja Kaitseliidust. Kaitsejõudude Spordiklubi laskurid on olnud edukad pea kõigil seni peetud praktikal-laskmise Eesti meistrivõistlustel.

Praktikal-laskmine on spordiala, milles on võrdselt olulised täpsus, jõud ja kiirus, pakkudes laskurile lahendamiseks elulähedasi situatsioone. Kaitsejõudude spordiklubis harrastatakse praktikal-laskmist alates 2007. aastast.