Finaalidepäev algab Ahtme spordihallis kell 13, sissepääs on tasuta, teatab sportiv.ee.

Finaalpaarid
-57 kg (4 osalejat): Artur Kazaritski (Sillamäe Evail-Athletics) — Nikolai Zaitsev (Tallinna Artemi Tepp). Kui Kazaristki sai poolfinaalis vastaselt loobumisvõidu ja tema poksijavõimeid näeb Ahtme spordihalli publik sel turniiri pühapäeval esimest korda, siis eelmisel aastal kehakaalus kuni 54 kg võitjaks tulnud Nikolai Zaitsev sai poolfinaalis võidu kohtunike poolt ühehäälselt.

-60 kg (9): Jevgeni Gorbatšov (Evail-Athletics) — Vladimir Nikiforov (Artemi Tepp) Oodata on põnevat finaali, sest Gorbatšov näitas poolfinaalis aktiivset ja vastasel ninaverejooksu põhjustanud poksi, samas kui eelmisel aastal kehakaalus kuni 57 kg võitjaks tulnud Vladimir Nikiforov oli hädas eelmise aasta Eestis parimaks noorpoksijaks tunnistud Sergei Tšaškiniga (Kohtla-Järve Järve Boxing) — pealinlane võitis kohtumise 2:1.

-64 kg (8): Dmitri Popov (Järve-Boxing) — Erik Kuzenin (Jõhvi Loit) Kui Popov sai laupäeval vastase loobumise tõttu teist päeva järjest puhata, siis Kuzeninil oli pärast üht puhkepäeva pidada turniiril teine raske kohtumine, seda Aleksandr Solonintšiku vastu ja eelkõige tänu heale poksile kolmandas raundis tegi Kuzenin teoks selle, et finaal on idavirulaste siseasi.

-69 kg (3): Artur Akavov (Tartu Sirge) — Aleksandr Grigorjev (Narva Energia) Tiitlikaitsja Akavov tuleb turniiril esimest korda ringi, Grigorjevi ülesanne on tõestada, et esimesel päeval poolfinaalis saadud kindel võit ei ole juhuslik.

-75 kg (5): Aleksandr Rubjuk (Tallinna Karl Leman) — Imre Tiitsaar (Karl Leman) Poolfinaalis poksita finaali saanud Tiitsaar peab näitama, kas ta on viimaste aastate selle kehakaalu valitsejale Rubjukile samaväärne vastane kui Artjom Fjodorov (Energia), kes poolfinaalis pani tiitlikaitsja mitu korda väga ebamugavasse seisu. Samas näitas Rubjuk oma ilusate löökideseeriatega, et ka tänavu on ta üks peapretendent turniiri parima poksija nimele.

-81 kg (10): Dmitri Tšupin (Energia) — Ainar Karlson (Karl Leman) Tšupini kohtumine poolfinaalis Toivo Pettineniga (Karl Leman) kummaltki poolt väga poksi ei meenutanud ning ridamisi hoiatusi jaganud ringikohtunik otsutas lõpuks Pettineni diskvalifitseerida. Teist päeva järjest 3:0 võidu saanud Ainar Karlsoni kohtumine Donat Skrindaga (Narva Paemurru) oli poolfinaalidest ainus, kus pealtvaatajate seast kostus ka eestikeelseid kaasaelamishüüdeid. Põnevust lisab pühapäeval asjaolu, et Tšupin on seni oma elus kõik kohtumised (tõsi küll neid 5 ongi) võitnud, kuid vaevalt tiitlikaitsja Karlson end sellest faktist heidutada laseb.

-91 kg (8): Aleksandr Reiter (Energia) — Marko Virkunen (Karl Leman) Kordub eelmise aasta finaal.Tiitlikaitsja Virkunen sai laupäeval õhtule kergemalt, sest jaanuarikuus juunioride meistriks tulnud Sergei Gromovi (Järve-Boxing) treener otsustas pärast teist raundi, et tasub noormeest tuleviku jaoks säästa. Reiter oli klubikaaslase Anton Nikolajevi vastu raskustes, seda tõendab ka kohtunike erimeelus — 2:1 võit Reiterile.

+91 kg (4): Andrei Aleksejev (Loit) — Dmitri Šolopahhov (Karl Leman) Mõlemad finalistid tegid poolfinaalis oma vastasele juba esimeses raundis selgeks, et nad soovivad ilma suuremate pingutusteta finaaliks valmistuda. Ka siin kaalus kordub eelmise aasta finaal, kas ka 2007. aastal Šolopahhov taas võitluseta esikoha saab selgeks pühapäeval.