Cashi sõnul on tennise suurimaks murelapseks täna just kihlveopettused ja ta arvab, et Venemaa allmaailm on asjaga seotud, vahendab metro.co.uk.

“Kihlveotehingutega on võimalus teenida suuri summasid ja nagu ma olen kuulnud, läheb see raha suurelt osalt Vene maffiale tagasi,” sõnas Cash.

“Minule pole keegi midagi pakkunud, kuid olen kuulnud palju kuulujutte. Ja ma ei usu, et need on vaid jutud,” teatas endine Wimbledoni võitja.

“Usun, et kihlveopettustega on seotud vaid väike hulk mängijaid. Tipptennisistid teenivad niigi kopsakaid summasid,” lisas Cash, kelle arvates võivad petturitele huvi pakkuda eeskätt noored tennisistid.

“Suured kihlveopetturid üritavad spordis oma kohta leida ja kõigile meile oleks parem, kui nad seda ei suudaks,” kommenteeris austraallane.

Eelmisel nädalal teatas tippspordist loobunud britt Tim Henman, et Rahvusvaheline Tenniseliit peab kihlveopettustega võitlust tõsiselt võtma. “Rääkides erinevatel turniiridel mängijatega, on selge, et petturid üritavad tennises läbi murda. Grand Slam turniiridel on näiteks nii meestele kui naistele 64 matši ning seal on, mille pealt teenida.”

Käesoleva nädala alguses avalikustas maailma kolmas number, Novak Djokovic, et talle pakuti näiteks Venemaa turniiril avaringis kaotamise eest 110000 naela.