Kokku osaleb jõuluturniiril 8 paarisvõistkonda, kes võistlevad kokku kuuel erineval meelelahutuslikul alal. Lisaks põhivõistlusele on kavas ka sajandi matš sõudeergomeetritel, kus kettaheitjad Gerd Kanter ja Märt Israel võistlevad sõudjate Raja ja Tõnu Endreksoni vastu. Vaheesinejaks on 2015 Fitnessi maailmameister Oleg Anissimov.

Paarid võistlevad kokku kuuel erineval spordialal, milleks on joonejooks, sõudeergomeetril sõitmine, Wendre tekiheide, raskuse hoidmine, rippumine ja üks üllatusala. „Põnevaimad alad on kindlasti traditsioonilised õllekasti hoidmine ja rippumine, millest üks nõuab rohkem jõudu ning teine pigem vastupidavust ning väiksemat kehakaalu. Seega on erinevate alade sportlastel võrdsed võimalused ka lõppkokkuvõttes võitu püüda,“ kinnitas Raja.

11. Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiril osalevad olümpiavõitjatest sõudjad Jüri Jaanson ja Tõnu Endrekson, jalgpallurid Raio Piiroja ja Joel Lindpere, korvpallurid Rannar Raap ja Kiur Akenpärg, ujujad Martti Aljand ja Pjotr Degtjarjov, raskejõustiklased Raigo Kuusnõmm ja Margus Silbaum, motorkrossi sõitjad Gert Krestinov ja Priit Rätsep, vormelisõitjad Ralf Aron ja Martin Rump ning mustad hobused Kaarel Nurmsalu ja Alik Tseiko.

Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiri korraldatakse alates 2005. aastast jõulude ajal Eesti erinevates spordihallides. Pärnus toimub võistlus esimest korda. Korraldajad tänavad ürituse toetajaid: Honda, Pärnu linn, Wendre, Saku Õlletehas, Port Artur, Valvoline, Fitness.ee, K.U.Mell ja kõiki teisi.