Eestlaste parimatena said Daisy Kudre 14. ja Mattis Jaama 20. koha vastavalt naiste- ja meesteklassis.

Meesteklassis jätkus põnevust kuni viimase võistleja, Ulrik Nordbergi (aeg 13.51) finišini. Alles raja viimasel kilomeetril võistlust juhtima läinud rootslane oli finišis vaid kaks sekundit kiirem kui Vene koondise liider Andrei Lamov. Ulrik Nordbergi võit rikkus ära nii venelaste kolmikvõidu kui nende kodupubliku peomeeleolu. Kolmandaks jäi Sergei Gorlanov (+13) ning omakorda temast ja poodiumist kahe sekundi kaugusele jäi 4. koha saanud Kirill Veselov (+15).

Veebruaris Soomes Imatral Euroopa meistrivõistlustel sprindis 5. koha saanud Mattis Jaama jäi seekord võitjast maha 1.47 ja sai 20. koha. Jaama hinnangul oli tema tänane sõit üsna sarnane eilsele. Eesti koondise liider tõdes, et ta ei ole MMiks piisavalt heasse sõiduvormi tõusnud ning kaotust kogunes palju. "Tehnilise poolega jään enam-vähem rahule, mõni teevaliku viga tuli sisse, kuid suurematest apsudest suutsin hoiduda," võttis Mattis Jaama oma tänase sõidu siiski positiivselt kokku.

Teiste Eesti meeste tulemused:
36. Even Toomas +3.32
38. Margus Hallik +3.37
40. Ilmar Udam +3.48

Naisteklassis said oma teised medalid neilt võistlustelt ja sealjuures täpselt sama värvi, mis eile sprinditeates, kõik kolm medaliomanikku: võitis Tove Alexandersson Rootsist (13.54), teine oli venelanna Polina Forlova (+ 8 sek) ja kolmas soomlanna Salla Koski (+18 sek). Tove jaoks oli see neljas järjestikune suusaorienteerumise MMi sprindi kuldmedal, eelmised on aastatest 2011, 2013 ja 2015.

Eestlannasid oli võistlustules kolm, nende tulemused:

14. Daisy Kudre +2.04,
20. Doris Kudre +2.48,
27. Epp Paalberg +6.18.

Kokku oli võistlemas 55 meest ja 32 naist.

Daisy Kudre jäi oma sõiduga üldjoontes rahule, tõdedes, et tegi orienteerumistehniliselt keerukal rajal täitsa korraliku sõidu.

"Füüsiline vorm on mul sel aastal selgelt nõrgem kui esikümnesse sõitjatel, kuid olen rahul, et suutsin tänagi enda olukorrast peaaegu maksimumi võtta ning sellega ka MMil enda parima individuaaldistantsi koha saavutada. Paar kehva teevalikut ning kukkumine raja algusosas annavad motivatsiooni, et homme veel parem sooritus teha."

Doris Kudre seevastu tunnistas ebakindust kaardilugemisel: "Teevalik jäi mõnda punkti minnes lõpuni vaatamata ning seetõttu kulutasin etapi jooksul kaardilugemisele palju lisaaega. Olin täna (kaardilugemises) üldse liigagi kontrolliv ja ebakindel. Raja lõpuosa oli mulle juba fûüsiliselt raske, aga olen enda soorituse ja lõppkohaga siiski enam-vähem rahul. Meeldib see, et võistlused toimuvad siin pärastlõunal, enesetunne on enne võistlust ja võistluse ajal parem kui tavaliselt."

Homme, neljapäeval 9. märtsil on suusaorienteerumise MMil kavas naiste lühirada, mehed puhkavad ning selgitavad lühiraja maailmameistrid reedel.