Põhiklassi liidrikoht on enne finaali jagamisel, võrdse 85 punktiga asuvad tiitli eest septembris Tallinn International Horse Showl võistlustulle Rein Pill ja Siim Sinijärv.

Põhiklassi kolmas koht on pärast kuuendat etappi hõivatud Heiki Vatseli poolt, kes on tänaseks kogunud 66 punkti, temast kahe punkti kaugusel asub Ivo Ots ning viie punkti kaugusel Andres Treve.

Avatud klassi 125-sentimeetrise parkuuri võitis Ivo Ots hobusel Yasmin, teine oli Rein Pill Indigol ja kolmas Pille Elson Bingol.

Noorte ratsutajate parkuuris oli Luunja pargi võistlusväljakul edukaim Oliver Karma hobusel Preti, talle järgnesid Karin Peks Primadonnal ja Kertu Klettenberg Ralfal. Kuue etapi kokkuvõttes on noortest hetkel 81 punktiga esikohal Marion Mägi, teisel 80 punktiga Oliver Karma ning kolmandal 67 punktiga Kertu Klettenberg.

Noorte hobuste klassi parkuuri võidu saavutas seekord Urmas Raag Millenium Girlil, teisele kohale tuli Heiki Vatsel Amerantel ning kolmandale Monica Pärno Paladiil. Üldarvestuse järgi on antud klassis hetkel esimesel kohal Urmas Raag 76 punktiga, vaid punkti võrra tagapool asub Heiki Vatsel. Kolmandal positsioonil enne finaali on 49 punktiga Annika Veerpalu.

Noorte hobuste klassi ja noorte ratsutajate arvestuse 105-sentimeetrise parkuuri võitis Anna Talvi hobusel Aramis, teise koha saavutas Cätlin Vatsel hobusel Fee ja kolmanda Kristi Vilu hobusel Volga.

Harrastajate klassis võitis Luunja etapi Irene Otsing hobusel Garant, teise ja kolmanda koha võttis Regina Rahul hobustel Neilons ja Pretorija.

Ratsutamise takistussõidu rahvusvahelise võistlussarja Palladium Cup raames oli tänavu kavas kokku kuus etappi, mis toimusid 13. mail Tartus, 27. mail Pärnus, 10. juunil Türil koostöös maaelumessiga AGRI 2006, 1. juulil Iisakul, 12.-13. augustil Kärdlas ning 27. augustil Luunjas. Finaal on juba tavapäraselt kavas takistussõidu MK-etapi, Kalev Tallinn International Horse Show raames, mis toimub sellel aastal 29. septembrist 1. oktoobrini.

Palladium Cupi sari toimub alates 2002. aastast ning selle üldvõitjateks on tulnud Gunnar Klettenberg (2002, 2005) ja Urmas Raag (2004). 2003. aastal jäid võistlused seoses üle-eestilise hobugripi karantiiniga ära.