Reinaasil toimus kolm starti Junior SKIGP3 MM-il ja need tulemused läksid ka EM-i II etapi arvestusse. Esimeses sõidus sattus ta Portugali võidusõitja Victorino Rodriguese ja norralase Alexander Kallandi järele sõitma ja püüdlustest hoolimata ei õnnestunud mööduda. Peale esimest sõitu analüüsis Reinaas oma sõitu kaheteistkümne kordse maailmameistri belglase Quinten Bosschega, kes on ühtlasi ka Mattiase suur eeskuju ja järgmised stardid olid juba palju paremad. Teise ja kolmanda sõidu eestlane võitis veenva eduga. Reinaas osales EM-sarjas täiskasvanute klassis SKI GP3, kus ta saavutas väga tubli neljanda koha.

Marten Männi oli edukas klassis SKI GP2, kus saavutas etapil teise koha ja EM-i kokkuvõttes hõbemedali. Klassis SKI GP1 tuli etapil viiendaks ja kokkuvõttes saavutas EM-il neljanda koha.

Kätriin Nilbe oli Ladies SKI klassis GP1 esimesel etapil teine ja Portugali tuli eesmärgiga kokkuvõttes medal võita. See tal õnnestus ja kahe etapi kokkuvõttes saavutas Nilbe hõbemedali. Jetispordi EM-il osales kokku üle saja võidusõitja, rohkem kui kahekümnest riigist