Reedel sõideti Pärnu jõele tehtud rajal enduro meistrivõistluste avaetapi sõidud. Ski GP1 klassis kestis sõit 30 minutit ja Männi tuli esimeseks selles.

Laupäeval oli kavas rajasõidu meistrivõistluste päev, kus Männi osales Kawasakiga Ski GP1 ja GP2 klassides. Lisaks startis ta ka GP3 klassis Yamahaga. Ski GP1 ja GP2 klassis jätkas Marten sealt, kus avaetapil pooleli jäi. GP1 klassis võitis ta mõlemad sõidud, kokkuvõttes sai teise koha tiimikaaslane Hendrik Pindmaa, kolmas oli Mikko Wikman Soomest.

GP2 klassis võitis Männi samuti mõlemad sõidud, etapi teine koht kuulus Janis Uzarsile ja kolmas koht läks Lätti, Krista Uzarele. Ski GP3 klassis sai avasõidu võidu Mattias Reinaas, Marten oli teine ja kolmas Davy Gustavson Soomest. Teise sõidu võitis Männi, Reinaas tuli teiseks ja Mattias Siimann kolmandaks, selline oli seis ka etapi kokkuvõttes.

„Hea nädalavahetus ja loomulikult on hea oma koduklubi poolt korraldatud võistlustelt neli esikohta võtta. GP3 klassis oli äge võidusõit nooremate sõitjatega ja olen väga rahul tulemustega,“ ütles Männi peale sõite.

Sportlase hooaeg jätkub ülejärgmisel nädalavahetusel Soomes Nordic Championship etapil. Sellele järgneb 19. augustil sõidetav Eesti meistrivõistluste etapp.