Maleülesannete lahendamises saavutas Anastassia Sinitsina U10 neidude arvestuses 1. koha, Mai Narva U18 neidude arvestuses 3. koha ja Georg Abozenko tulemuseks U18 vanuseastmes oli 3. koht. Sinitsina jaoks on see juba teine kuld kodusel EM-il, reedel oli ta parim kiirmale individuaalvõistlustel.

Laupäeva õhtu lõppes tippsündmusega - kiirmale superfinaaliga, kus 16 paremat neidu ja noormeest (erinevate vanuseastmete medalivõitjad individuaalarvestuses) selgitasid välja noorte kiirmale absoluutseid Euroopa meistreid. Mai Narva, kes individuaalvõistluses pidi leppima 3. kohaga, jõudis superfinaali lõppvooru, kus tema vastaseks oli Alina Bivol Venemaalt. Neidude reitingute vahe on üle 200 punkti (Bivoli kasuks) ja esimese partii Narva ka kaotas. Teises partiis tuli aga võit ja otsustavas kolmandas mängus pidi tugev vastane tunnistama taas Eesti maletaja paremust. Superfinaali kuld seega Narvale.

Noormeeste superfinaalis oli meie maletajatest kõige edukam Ottomar Ladva, kes jõudis poolfinaali. Nelja poolfinalisti reitingud olid peaaegu võrdsed ja mängud olid tasavägised. Ladva kaotas poolfinaalis tulevasele võitjale Tomas Laurusas Leedust lisapartiis. Kolmanda koha mängus Vene maletaja vastu tõi lisapartii edu juba eestlasele, kelle jaoks on see teine pronksmedal kodusel EM-il.

Täna selguvad viimaste medalikomplektide omanikud. Lõunaks saab läbi meeskondlik turniir; 4 mängu 8-st on juba läbi ja Eestil on head medališansid vanusegrupis U14 (hetkel 2. koht) ja U10 (hetkel 2. koht). U18 grupis hoiab Eesti 4. positsiooni.

Viimane EM-i turniir on välkmale individuaalne meistrivõistlus, kus osalevad kõik Eesti parimad noormaletajad.

EM-i lõpetamine toimub pühapäeval kell 18.30. Olulisemaid mänge saab jälgida reaalajas EM-i erilehelt.