Tantsupaari 2015. aasta suurimaks võiduks võib kindlasti pidada U21 maailmameistrivõistlustel esikoha saamist, millega tantsupaar pälvis ka oma esimese maailmameistritiitli. Lisaks olid Abel ja Galkina Tallinn Open karikaetapi võistluse täielikud võitjad. Täiskasvanute maailmameistrivõistlustel jõudis tantsupaar juba oma esimesel aastal poolfinaali, saavutades 11. koha.

Oma hiilgavate tulemuste põhjal on tantsupaar sel aastal kutsutud finaal Grand Slamile, tantsumaailma tippvõistlusele, kuhu on kutsutud ainult 13 parimat tantsupaar Grad Slami edetabeli põhjal. Aasta lõpetavad Abel ja Galkina maailmaedetabelis 13. kohal ning eelnevalt on nad olnud noorte maailmaedetabelis 1. kohal.

"Tänavune tantsuaasta on möödunud suurepäraselt. Oleme oma tulemusi parandanud iga võistlusega. Me oleme ääretult õnnelik, et oleme selle aastaga nii palju saavutanud ja meil on suur au Tallinna linna poolt tunnustus teenida. Taolise tiitli pälvimine annab ainult motivatsiooni juurde ja paneb tulevikus veelgi rohkem pingutama", sõnas Galkina.

Lisaks sai suure tunnustuse osaliseks ka Madise ja Aleksandra tantsuklubi Leevi, mis pälvis Tallinna parima noorte spordiklubi 2015 tiitli. "Me väga õnnelikud, Tallinna tunnustus tõestab veelgi, et oleme panustanud õigetele asjadele. Oleme alati püüdnud treenerite ja õpilaste vahel võimalikult head koostööd edendada ning kõikidele individuaalselt läheneda. Meie töö on ka vilja kandnud - tugevaid tantsupaare on meil kõikides vanuseklassides", rääkis tantsuklubi Leevi juhataja Eve End.

Madis Abel lisas, et linna poolt tunnustuse pälvimine on suure tähendusega nii nende endi kui ka kogu klubi jaoks. "Kuna tantsusport ei ole just kõige tuntum spordiala, aitab see meid paremini esile tõsta ning on tunnustuseks kogu Eesti tantsusportlastele."

Abel ja Galkina treenivad Tallinnas tantsuklubis Leevi treener Aleksandr Makarovi käe all ning on koos tantsinud alates 2012. aasta aprillist. Tantsupaar asub finaal Grand Slamil Shanghais võistlema juba sel nädalavahetusel.