Üldkogu valimise tulemustel osutus presidendiks Priit Piilmann, kes esitas oma järgnevaks ametiajaks juhatusse: Urmas Land, Elar Sarapuu, Toomas Tamme, Heino Märks (kes olid ka eelmises juhatuse koosseisus) ning uute liikmetena Allan Vinter ja Jüri Ilves. Juhatus valis asepresidendiks Urmas Landi.

Uus president ja juhatus alustavad oma ametiaega alates 01.01.2013.

EML endine president Heino Priimägi: „Eesti maadlusliit on väga heas seisus. Sel aasta tõid Heiki Nabi ja Ardo Arusaar meile Londoni olümpiamängudel 2. ja 8. koha ja lisaks tuli Epp Mäe Euroopa juuniorite meistriks. Mitte ühelgi teisel spordialal pole sel aastal selliseid tulemusi. Seda maadluse taset tuleb nüüd hoida kuni järgmiste olümpiamängudeni.„

EML uus president Priit Piilmann: „Eesti maadluses on praegu näha suure töö vilju. See on töö, millesse panustab maadlusliidu juhatus igapäevaselt. Siinkohal suur tänu kogu juhatusele ja Heino Priimäele tehtud töö eest. Olles tegelenud maadlusega ja olnud juba 2004. aastast Eesti Maadlusliidu juhatuse liige, mõistan ma väga hästi, mida tähendab maadluse käekäigu eest hea seismine. Aastatepikkune sisuline töö (juhatuse liikme ja) asepresidendina on jõudnud sinna punkti, kus on aeg võtta rohkem vastutust.”

Heino Priimägi on olnud EML president aastast 2004, mil asepresidendi ametisse astus ka Priit Piilmann.