Meestest olid favoriidid Eesti edetabeli kuues Toomas Libene (TTÜ) ja üheteistkümnes Erik Lindmäe (TLÜ). Neile pakkus konkurentsi TTÜ-s õppiv hiinlane Le Liu, kes kõik ka jõudsid poolfinaali. Esimeses poolfinaalis oli Libene 3:0 parem Toomas Sepast (Olustvere Teenindus- ja Majanduskool) ja teises Erik Lindmäe sama tulemusega Le Liust. Kui alagrupis sai Libene Lindmäest jagu 3:2, siis finaalis tuli võit ja meistritiitel tulemusega 3:1. kolmanda koha kohtumises oli Le Liu 3:0 parem Sepast.

Naistest oli selge favoriit Eesti edetabeli kolmas Olesja Ketško (TLÜ). Poolfinaalis alistas ta 3:0 eelmise aasta üliõpilasmeistri ja Eesti reitingutabeli 12. Kristiina Seitoni (TTK). Teises poolfinaalis oli sama tulemusega Anna Romanenko (TÜ Narva Kolledž) parem Marion Tammest (Tallinna Reaalkool). Finalis sai Kletško 3:1 jagu Romanenkost ja tuli üliõpilasmeistriks. Kolmanda koha kohtumises oli Seiton 3:0 parem Tammest.

Harrastusliigas olid parimad Kristel Talv (SKA) ja Harri Bendi (TTÜ). Koolidest olid edukamad Tallinna Tehnikaülikool ja Tallinna Ülikool.

Viimastena selgitavad sel aastal üliõpilasmeistrid korvpallurid 19. detsembril Tartus.